Rena Rama Fönster putsar fönster på Lidingö

Putsar fönster på Lidingö

Rena Rama Fönster putsar fönster på Lidingö fram till 7:e augusti. 

Vi har i tidigare inlägg berättat att vi jobbar periodvis i olika områden runt om hela Stockholm. Dessa veckor är vi ute på vackra Lidingö och putsar fönster. Fördelen med att jobba i ett område under några veckor är att samtliga kunder slipper utkörningsavgifter. Våra kunder får ett billigare pris och renare fönster! 

När Rena Rama Fönster är i ett område försöker vi alltid kontakta så många hus som möjligt för att få ta del av vår sommarkampanj. Just nu får du provputsning utvändigt för upp till 50% rabatt! Kontakta oss här för att göra en beställning! Vi återkommer med prisförslag och datum, när våra fönsterputsare gjort jobbet kommer du få en offert på vad det skulle kosta med regelbundna besök från Rena Rama Fönster.

Fönsterputsabonnemang

Rena Rama Fönster jobbar med fönsterputsabonnemang med alla sina kunder. Ett abonnemang med Rena Rama Fönster är alltid billigare än att beställa fönsterputs vid behov. Det finns delade meningar när man pratar om hur ofta man ska putsa sina fönster, vi tycker det är en smaksak. Vissa vill ha sina fönster putsade varannan månad, andra är nöjda med att få dom putsade 2 gånger per år. 

Rena Rama Fönster rekommenderar att man får sina fönster putsade utvändigt en gång i kvartalet samt en gång per halvår invändigt. Har du ett abonnemang hos Rena Rama Fönster kan du alltid lägga till en extra beställning om du har smutsiga fönster som du vill få rena. 

Vi rekommenderar dig att börja med en provputs så får våra fönsterputsare se ditt hus och därefter ger vi dig en offert på vad ett abonnemang skulle kosta. Observera att inga abonnemang på Rena Rama Fönster är bindande. 

Passa på nu när vi putsar fönster på Lidingö. Rena Rama Fönster har alla sina fönsterputsare på Lidingö fram till 7:e augusti!

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.