Varför ska du beställa fönsterputs?

Skillnaden mellan att putsa sina egna fönster och beställa en professionell fönsterputs är enorm. Dels för att vi har erfarna skickliga fönsterputsare med rätt utrustning för att komma åt alla höjder och fönster. Samt att fönster lätt kan skadas och repas om man inte använder rätt utrustning och medel. Samtliga fönsterputsare är utbildade, erfarna och försäkrade.

Hur funkar det?

Behöver du fönsterputs? Vad bra! Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Via vårt webformulär, mail, telefon eller sociala medier. Rena Rama Fönster erbjuder samtliga nya kunder rabatt på första provputsen, därefter får du en offert på regelbundna besök. Större delen av året brukar man vilja ha sina fönster putsade utvändigt. Vi erbjuder även invändig och puts mellan dina fönster. Behöver du tvätt av persienner och karmar? Inga problem, det löser vi också!

 Kontakta oss och titta ut genom skinande rena fönster!

Vart jobbar vi?

Rena Rama Fönster är verksamma i hela Stockholm samt angränsande län. Vi jobbar oftast ett område i taget, knappa in dina uppgifter i vårt beställningsformulär så hör vi av oss!

Hur ofta ska man putsa sina fönster?

För att öka livslängden på dina fönster rekommenderar vi att man får sina fönster putsade 4 gånger per utvändigt, samt 2 gånger per år invändigt/mellan. Det finns inget rätt eller fel i denna fråga, därför skräddarsyr vi våra abonnemang efter kundens behov.

Du har aldrig någon bindningstid på några av Rena Rama Fönster:s tjänster!

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.