Fasadtvätt

Att äga en bostad innebär inte enbart en frihet, utan den måste också underhållas. Både invändigt och utvändigt. När det kommer till fasadtvätt av bostaden krävs det att du använder dig av rätt produkter för att få fasaden ren. Det hjälper inte bara med endast vatten och regn. Eftersom vatten innehåller kalk, samt salter, och regnet är inte alltid rent, som många oftast tror. Med vår tjänst kan ni alltid känna er trygga med att ni får en ren och fin fasad. När man underhåller sin fasad, och tvättar den regelbundet kommer den också hålla längre, vilket betyder att ni kommer kunna njuta av er bostad länge. Men för att fasaden ska bli ordentligt ren krävs de rätta produkterna. Vi använder oss av Ultrarent, som är en mycket bra produkt och ger ett toppenresultat varje gång.

Ultrarent - för miljön och kvalitén

Ultrarent är filtrerat kranvatten, som i sin tur har avjoniserats. Därmed tränger det in smutsen och ger ett toppenresultat, varje gång. Ultrarent är helt giftfritt, samt fritt från kemikalier, därför kommer varken djur eller natur till skada och ni kommer kunna känna er trygga när vi rengör er fasad med Ultrarent. Eftersom Ultrarent är helt fritt från kemikalier påverkas alltså inte miljön, och ni kan även känna er nöjda med att ni är med och bidrar till en bättre miljö. Detta medför också att det inte avger några starka dofter som annars kan kännas obehagligt och framkalla allergiska reaktioner.

Fasadtvätt i Stockholm

Tvätta fasaden med Ultrarent för det bästa resultatet

Med Ultrarent kommer du alltså att få en ren och fin fasad, som också håller länge. Du kommer inte behöva göra någonting, utan vi sköter allt åt dig. Du kan därför bara luta dig tillbaka och se hur Ultrarent sköter fasadtvätten åt dig. Det kommer ge dig mer tid över till annat och du kommer inte att behöva tänka på att rengöra fasaden på ett bra tag framöver. Du kan också känna dig trygg med att du bidrar till en bra miljö, eftersom Ultrarent inte är skadligt för miljön.

Ultrarent lämnar inte fläckar efter sig

Eftersom ultrarent inte innehåller kalk eller salter lämnar det inte ifrån sig några fläckar efter fasadtvätten. När du exempelvis tvättar din bil hemma, har du säkerligen sett vita fläckar efter biltvätten. Detta beror på att du använt dig av vanligt kranvatten, som innehåller kalk. Det är kalken som gör att det blir fläckar. Det slipper du med Ultrarent, och när vi tvättar din fasad med det, kommer du märka tydlig skillnad. Ultrarent motverkar också återsmutsning. Med det menas att Ultrarent inte lämnar efter någon beläggning som annat kan göra. Denna beläggning kan sedan bli en ny grund till att dra åt sig ny smuts. Detta slipper man med Ultrarent, det gör alltså inte fasaden bara ren utan den håller sig också ren länge.

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.