Om oss

Samtliga fönsterputsare på Rena Rama Fönster har genomgått en 3-6 månaders utbildning där du lär dig putsa fönster, service och kundbemötande.. Ett av våra företagsvärderingar är förtroende. Förtroende mellan kund och fönsterputsare. Förtroende mellan fönsterputsare och ditt hem. Alla anställda lämnar därför utdrag från belastningsregistret för att säkerställa att alla anställda i alla lägen kan hantera det ansvar och förtroende vi ger till dem.

Rena fönster på dina villkor!

Till skillnad från våra branschkollegor, bestämmer du hur ofta och när du vill att vi putsar dina fönster. Rena Rama Fönster rekommenderar att du får dina fönster putsade utvändigt varannan månad samt invändigt en gång i halvåret. Bestäm själv hur ofta och när vi ska putsa dina fönster, resten sköter vi!

Ditt hem, tryggt i våra händer!

Förtroende mellan kund och fönsterputsare är något vi lägger stor tonvikt på! Personalen på Rena Rama Fönster meddelar alltid dig innan vi anländer och när vi är färdiga. Vår personal har alltid tryckta kläder med stor logga på ryggen. Vi sätter upp ”mäklarskyltar” i gräset så grannarna vet att vi är här och putsar. 

Rena Rama Fönster miljön

Rena Rama Fönster värnar om miljön på olika sätt. Vi använder enbart miljövänliga produkter. Vi återvinner och återanvänder all material som går att återanvända. Det vi inte kan påverka försöker vi miljökompensera på andra sätt.

”Beställde provputs hos Rena Rama Fönster på en tisdag, mina fönster var putsade på torsdagen redan! Professionella och duktiga fönsterputsare!”
Stefan Wennefjord

26 Februari

”Professionell och väldigt service-minded personal. Smarta lösningar när du vill ha dina fönster putsade regelbundet. Definitivt något jag rekommenderar!”
Ann-Sofie Samuelsson

14 MARS 

”Hela processen från beställning till putsade fönster gick väldigt enkelt och smidigt. Personalen var super trevliga, jag kommer definitivt använda Rena Rama Fönster igen!”
Gabriel Silva

4 April

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.