Fönsterputs Täby – vecka 25-27

Täby fönsterputs

Fönsterputs i Täby mellan vecka 25 till vecka 27.  

I vanlig ordning ska det putsas fönster, Täby står näst på tur! Rena Rama Fönster jobbar periodvis i alla kommuner i Stockholm. Närmsta tre veckorna befinner vi oss i Täby och putsar fönster! Vi har våra abonnenter som regelbundet får sina fönster putsade. Men en stor del av våra jobb när vi är ute i ett område kommer ifrån grannar som är nyfikna på vad som händer. 

Våra fönsterputsare älskar när grannarna kommer förbi och frågar vad som krävs för att de också ska få sina fönster putsade. Svaret är väldigt enkelt, lägg en beställning hos vår kundservice eller direkt på plats så kommer vi över och putsar dina fönster när möjlighet finns! 

Många kunder som får sina fönster putsade i Täby frågar vad vi har för tjänster. Rena Rama Fönster jobbar primärt med att putsa fönster utvändigt, dels för att man själv inte orkar klättra 5m upp och putsa sina fönster eller för att man inte har rätt utrustning. Vi putsar även fönster invändigt, mellan fönster, garage, uthus eller poolhus. Egentligen allt som har med glas att göra putsar vi!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för fler uppdateringar och information!

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.