Fönsterputs Stockholm och angränsande län

Fönsterputs Stockholm

Fönsterputs Stockholm och angränsande län, områden Rena Rama Fönster utför sina tjänster i. Det är inte alltid lätt att hitta en bra fönsterputsare i Stockholm. Som kund vet man kanske inte vad man ska leta efter, hur man avgör om fönsterputsarna är bra eller inte. 

Fördelen med att vända sig till Rena Rama Fönster om man vill beställa fönsterputs i Stockholm är att vi garanterar samtliga kunder att vi putsar dina fönster tills du är nöjd. Oftast är våra kunder nöjda vid första tillfället, skulle det mot förmodan vara något fönster du är missnöjd med löser vi det på Rena Rama Fönster. Det finns ett par anledningar till varför vi har så hög procent nöjda kunder. I detta inlägg tänkte vi berätta lite mer om vad som utmärker oss som fönsterputsare i Stockholm. 

1. Fönsterputsarna

På Rena Rama Fönster har vi satsat på att anställa, utbilda och utveckla unga killar och tjejer till professionella fönsterputsare. Vår personal genomgår en 6 månader lång praktisk och teoretisk utbildning innan man får putsa fönster hos våra kunder. Tittar vi på våra branschkollegor är snittåldern betydligt högre än hos oss på Rena Rama Fönster. Vi tror på att ge den yngre generationen möjligheter att utbilda sig och utvecklas. Lyckligtvis har vi utbildare med över 10 års erfarenhet av fönsterputsning så våra framtida talanger är i goda händer!

2. Kvalitén

På Rena Rama Fönster är kvalité högst på listan, kvalité när vi putsar fönster, kvalité i vårt material, helt enkelt kvalité i allt vi gör. För oss spelar kvantiteten mindre roll om vi inte kan garantera lika hög kvalité för alla kunder. Ett sätt att hålla hög kvalité är att alltid vara två fönsterputsare på alla uppdrag. Våra fönsterputsare jobbar alltid två och två, för att hjälpa varandra och kvalitetssäkra varandras jobb. 

3. Servicen

Att bara ha pigga och duktiga fönsterputsare som levererar kvalité är inte allt som krävs för att lyckas i branschen. Service är något vi ständigt jobbar med, oavsett om du är en befintlig kund, ny kund eller bara någon som har en fråga om hur du kan få dina fönster rena. Att göra det lilla extra utan att bli tillsagda att göra det, det är vad vi kallar service. Förutom det har vi   en kundservice som hjälper dig med att få svar på alla dina frågor. Vi har en ekonomiavdelning för dina fakturafrågor. Vi har en säljavdelning för nya kunder samt en säljavdelning för befintliga kunder. Vårt mål är att förenkla processen så mycket som möjligt för alla kunder. När du gör en beställning på Rena Rama Fönster ska du ha fått rena fönster inom 1 vecka. 

Beställ fönsterputs här!

Vill du ha tips på hur du kan hålla dina fönster rena? Kika på denna video!

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.