Fönsterputs pris – vad kostar det?

Täby fönsterputs

Har du som många andra googlat fönsterputs pris?

Hej allihop! Hoppas ni uppskattar våra inlägg för nu är vi tillbaka med ännu ett!

Vi har sett att många googlar på fönsterputs pris, så i detta inlägg tänkte vi prata lite om vad det kostar att putsa fönster och hur fönsterputsare räknar fram ett pris.

  1. Hur ser dina fönster ut? Vi som jobbar med fönster har blivit lite arbetsskadade när vi inspekterar alla fönster vi ser när vi är i bilen eller ute och går. Men det vi kan konstatera är att det finns en hel del olika fönster i olika former, storlekar och modell.

  2. Har du fönster med spröjs eller utan spröjs? En faktor som bestämmer priset är om man har spröjs som är avtagbara eller fasta. Fasta spröjs tar längre tid att putsa och oftast har äldre fönster fasta spröjs, så man bör vara extra försiktig i putsningen.

  3. Vad har du för skick på dina fönster? Har du fönster med målarstänk, klister eller kalketsningar kan det kosta mer. Ett vanligt friskt fönster är det bara att putsa på.

  4. Hur många fönster har du? Ett vanligt förekommande fel som dyker upp är hur man räknar fönster. Här har vi en bild på hur man räknar hur många fönster man har.

  5. Unikt hus/fastighet? Har du ett ovanligt stort hus eller en stor fastighet som ska putsas? Prisbilden blir svårare att räkna på utan att vara på plats och titta. Ring eller kontakta oss så kommer vi ut och kikar!

Hoppas du känner dig klokare nu efter detta inlägg! Vi är tillbaka nästa vecka igen med ännu ett inlägg! Har du frågor som du vill att vi tar upp här i våra veckoinlägg? Skicka in din fråga till oss så lovar vi att göra ett inlägg!

 

Du är välkommen att kontakta oss för offert på fönsterputs!

Vill du att vi ringer upp dig för mer info?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.